Hotel Torslanda Studios Göteborg

For an English version, please click here

Hotel Torslanda Studios Göteborg

Entré Hotel Torslanda Studios

Sovrum

WC

Hotellkorridor

Entre

Matplats

I Amhult centrum, Torslanda, Göteborg har vi ett nytt lägenhetshotell, centralt beläget med 2 min gångväg till busshållplats på Amhults Resecentrum. Att bo på vårt hotell är enkelt, ni checkar snabbt in, parkerar bilen och tar er upp i lägenheten och kan koppla upp Er på nätet.

Vi har 28 st lägenheter som är ljusa och fräscha. Alla är fullt möblerade och köksutrustade. Lägenheterna är en- eller tvårumslägenheter med gratis wifi, och TV samt med tillgång till tvättstuga.  I samma hus finner ni även en gymanläggning som drivs av Friskis & Svettis. En Willys butik för dagligvaror finns i huset. En restaurang BBQ Galore finns i kvarteret och i närområdet finner ni även Amhults Krog. Parkering ingår i boendet.

Ett trivsamt boende för exempelvis konsulter som inte önskar en längre vistelse på ett hotellrum. Ett tillfälligt boende då man är mellan olika boendeformer eller för familjer som är på ett Göteborgsbesök.

1 st suite ca 66 m².

1 st grand studios plus ca 50 m2.

8 st grand studios ca 40 m².

15 st studios ca 29 m².

3 st ministudios ca 20 m² med artificiellt skylight.

Möjlighet finns att både hyra månadsvis eller för en natt.

Kontakt och bokning:

Det finns flera olika sätt att boka lägenhet hos oss, klicka in er på ExpediaBooking, eller Hotels och sök på Hotel Torslanda Studios, eller skicka en bokningsförfrågan till oss för kort- eller långtidshyra.