Kölista bostäder

Beträffande bostäder

På grund av det stora intresset för bostäderna i Amhult Centrum etapp 2 samt Skogens Gård har vi infört en bostadskölista. För denna tjänst tar vi ut en administrationsavgift per kalenderår. Gör så här för att ställa dig i vår bostadskö:

1. Fyll i din anmälan nedan - viktigt med kontaktuppgifter för att vi ska kunna nå dig, särskilt email / telefon (Vill du inte ha information per post, skriv det under "Övrigt".

2. Köplatsen aktiveras vid inbetalning av årsavgiften om 450 kr till vårt bankgiro nummer 5074-7849. Det skickas inte ut en påminnelse eller inbetalningskort om betalning av köavgiften. Märk betalningen genom ett meddelande (inte OCR) med bostadskö och födelsedatum samt namn.

3. Tänk på att köplatsen är personlig och avser endast en lägenhet per köplats.

GDPR

För oss på Amhult 2 AB och koncernens samtliga bolag är det viktigt att skyddet av era personuppgifter upprätthålls och att behandlingen av dessa sker på ett tryggt sätt. Vi har därför uppdaterat vår policy och våra rutiner i enlighet med kraven i den nya lagen GDPR som träder i kraft den 25 maj 2018. Läs mer om vår policy för personuppgifter här.

Byte till nytt system pågår

Vi arbetar just nu med att byta till nytt system för vår bostadskö som kommer innebära flera förbättringar vad gäller möjlighet att se och ändra sina uppgifter samt söka lägenhet hos oss. Än så länge följer ni dock stegen som anges nedan för att anmäla er till vår kö.

Mer information uppdateras här löpande.

Fyll i Era uppgifter nedan för att anmäla Er till vår kö

Observera att det måste finnas antingen en adress, telefonnummer, eller email-adress för att vi ska kunna kontakta er.


 Hyresrätt (hyra)
 Bostadsrätt (köpa)
 1 ROK
 2 ROK
 3 ROK
 4 ROK
 5 ROK
 Ja
 Nej
 Ja
 

Så här går köandet till

  • Din köplats aktiveras när vårt system bekräftat din inbetalning, från denna aktiveringsdag börjar du samla tid i kön
  • Oavsett när under året du betalar in köavgiften så gäller inbetalningen under innevarande år (t.o.m. 31/12)
  • Från 1/1 året därpå är köplatsen vilande tills dess ny inbetalning för året är gjord, sker betalningen före den automatiska utrensningen tillgodoräknas samtliga dagar som redan passerat det året
  • Om inte inbetalning sker under det nya året, före den automatiska utrensningen, förlorar du din tid i kön och måste påbörja köandet på nytt
  • Det skickas inte ut automatiska påminnelser om inbetalning från vårt system, istället kan du med fördel anteckna i din kalender att göra inbetalningen vid årsskiftet
  • En köplats gäller för en lägenhet. Tilldelas du en lägenhet och skriver kontrakt med oss konsumeras dina köpoäng, men du kan självklart ställa dig i vår kö igen om du önskar för framtiden.
  • Köplatsen gäller för samtliga lägenheter, kommande nyproducerade och befintliga uppsagda. Köplatsen gäller även för alla typer av lägenheter oavsett vad du anmält ditt intresse för, du kan alltså ändra ditt intresse under kötiden