Skip to content
Kv India

Kv India

Kv. India består av 95 hyresrättslägenheter om 1 - 4 ROK i det nord-västra hörnet av Amhult centrum. Med läge mot ICA Maxi har många hyresgäster fri och vid utsikt över Torslandas västra sida. Under huset finns garage för både bil och MC, och garaget är ihopbyggt med grannfastigheten Kv. Hercules garage för ytterligare möjligheter till parkering. Kvarteret färdigställdes i december 2021.

Kvarter India är beläget i nordvästra hörnet av Amhult, etapp II och kommer att bestå av 95 lägenheter i två hus. Här kommer främst att finnas lägenheter i storleken 1-3 rok men kvarteret kommer att innehålla allt från små yteffektiva ettor till fyra rums lägenheter. De flesta av lägenheterna får fri och öppen sikt mot omgivningarna, med antingen uteplats eller balkong med garage under byggnaderna med möjlighet för hyresgäster att parkera bilen och ta hiss direkt till sitt våningsplan.

Som totalentreprenör för entreprenaden har K21 Entreprenad AB utsetts och entreprenaden inleddes i augusti 2019 och färdigställdes i december 2021.