Skip to content
Kv Skata

Kv Skata

Spitfire består av två huskroppar, östra och västra huset, och omfattar totalt 80 hyresrätter inkl. 5 radhus. Innergården inbjuder till en välkomnande mötesplats för såväl unga som gamla.

Kortfakta
Antal lägenheter 45
Hyra 4500–7000

Nu har uthyrningen för kv. Spitfire startat!

Nu har uthyrningsprocessen av Kv. Spitfire startat och under maj månad 2022 håller Sofia Burman, uthyrare Amhult 2 AB, ett informationsmöte gällande kvarteret.

Du kan även få informationsmötespresentationen via email om du missat de fysiska mötet.

Spitfire består av två huskroppar, det östra och det västra huset, och omfattar totalt 80 hyresrätter inkl. 5 radhus. I mitten av de två husen kommer en inbjudande innergård att finnas, liknande de i våra befintliga fastigheter.

Samtliga lägenheter har uteplats eller balkong och de 5 radhusen har två uteplatser, en vid entrén och en större som nås via vardagsrummet.

Se alla ritningar här https://amhult2.se/files/3116/5115/3777/Bofakta_Spitfire_A-K.pdf

Är du intresserad av att söka bostad i Kv. Spitfire eller i någon av våra andra fastigheter?

Anmäl dig till vår privata bostadskö här https://amhult2.se/bostadsko/#/

Nyfiken på generell information om våra lägenheter (material, parkeringsmöjligheter, vad som ingår i grundhyra etc.) läs här https://amhult2.se/projekt/vara-bostadslagenheter/

Har du fler frågor är du varmt välkommen att kontakta Sofia Burman, sofia@amhult2.se, 031- 92 38 35

Om kv. Spitfire

Amhult 2 har beviljats bygglov för sitt planerade projekt Kvarter Spitfire med upplåtelseformen hyresrätt i Amhult Centrum Torslanda.

Kvarteret omfattar ca 6 692 m2 BTA (byggnadsteknisk area). Fastigheten kommer att bestå av 75 lägenheter samt 5 radhus i tillsammans två hus. Kvarteret kommer att innehålla allt från små yteffektiva ettor till fyrarumslägenheter och radhus med egen ingång. Kv. Spitfire byggs med en grön gård för de boende och är beläget centralt i Amhult i direkt anslutning till handel och kommunikationer och samtliga lägenheter har antingen uteplats eller balkong. Som totalentreprenör för entreprenaden har Veidekke AB utsetts och entreprenaden kommer att inledas under hösten 2022 och skall vara färdigställd under hösten-vintern 2023.